Relaxare CD, Muzică pentru meditaţie cu tehnologie audio Hemi-Sync®

În afară de utilizarea obişnuită, ca un supliment pentru relaxare şi muzică pentru meditaţie, este vorba de o înregistrare cu o influenţă pozitivă asupra sănătăţii şi a creşterii spirituale. Pentru căutătorii pe cale spirituală, există posibilitatea de a intra în stări schimbate de conştiinţă, iar înregistrările speciale permit exersarea stării de gândire pentru o experienţă extracorporală şi impresia unei trăiri de părăsire a corpului.

Prin ce se deosebeşte de relaxare CD cu HemiSync® faţă de înregistrările standard de relaxare? De ce este deosebită această muzică de meditaţie?

Înregistrările includ tehnologia audio Hemi-Sync®. Este vorba de o componenţă de semnale care nu sunt percepute în timpul unei audieri obişnuite, însă creierul le percepe şi acţionează în consecinţă cu acestea. Rezultă acordarea întregului creier într-o stare cunoscută sub denumirea de sincronizare a emisferelor cerebrale. În această stare, emisfera stângă şi cea dreaptă a creierului funcţionează împreună într-o stare sincronizată şi produc o gândire coerentă, ceea ce reprezintă o stare optimă pentru îmbunătăţirea comportamentului uman.

Stări schimbate de conştiinţă, Experienţă extracorporală

Gândirea coerentă se poate utiliza pentru unele schimbări pozitive în gândirea şi comportamentul uman. Există o serie întreagă de moduri de utilizare, ca de exemplu, soluţionarea deficienţelor de concentraţie, stăpânirea stresului, îmbunătăţirea şi aprofundarea somnului, creşterea concentraţiei în timpul studiului, susţinerea capacităţilor creative, schimbarea modelelor de comportament, relaxarea profundă, aprofundarea meditaţiei şi atingerea unor stări schimbate de conştiinţă, timp în care percepţia intră într-o altă realitate. Apoi, înregistrările speciale cu Hemi-Sync® duc la exersarea stărilor favorabile pentru părăsirea corpului şi astfel la posibilitatea realizării unor experienţe extracorporale. În limba engleză, această stare este denumită OBE sau uneori OoBE - Out of Body Experience.

Această metodă patentată Hemi-Sync® a fost descoperită de către Robert Monroe, autorul cărţii Călătorii în afara corpului, Călătorii îndepărtate şi Revenirea la sorginţi. Această tehnologie audio este recunoscută pe plan internaţional, demonstrată în mod ştiinţific şi perfecţionată de către o cercetare şi dezvoltare de mai bine de cincizeci de ani.

Dacă aţi reuşit să găsiţi magazinul nostru, probabil că această temă vă este cunoscută şi acum aveţi posibilitatea de a achiziţiona acest deosebit de relaxare CD şi muzică de meditaţie şi să încercaţi starea schimbată de conştiinţă sau să încercaţi o experienţă extracorporală, cu ajutorul tehnologiei HemiSync®.

Înregistrările şi CD cu Hemi-Sync® se împart în câteva categorii:

  • Metamusic® - relaxare CD, muzică pentru meditaţie, stări extinse de conştiinţă, toate CD-urile conţin muzică şi sunt fără îndrumări verbale
  • Human Plus® - moduri alternative de rezolvare a problemelor şi de îmbunătăţire a sănătăţii, creştere spirituală, titluri axate tematic cu îndrumări verbale în limba engleză
  • Mind Food® - creştere spirituală, rezolvarea problemelor, schimbarea comportamentului, titluri axate tematic pentru dezvoltarea personalităţii, majoritatea cu îndrumări verbale în limba engleză, unele CD-uri sunt fără îndrumări verbale
  • Gateway Experience® - axat pe metode de exersare a părăsire a corpului, stări schimbate de conştiinţă, experienţă extracorporală, îndrumări verbale în limba engleză

Acest text l-am tradus în limba dumneavoastră, însă vă atragem atenţia în mod accentuat că, acolo unde ele există, îndrumările verbale de pe CD sunt întotdeauna doar în limba engleză!

Majoritatea paginilor care aparţin magazinului sunt în limba engleză, dar le puteţi traduce în limba dumneavoastră maternă cu ajutorul on-line Google, prin utilizarea uneltei de tradus.

Dacă aveţi instalată bara Google toolbar, atunci ajunge să daţi clic pe tasta „Tradu“ şi Google vă traduce această pagină în limba dumneavoastră. Dacă nu aveţi instalată această bară, atunci vă rugăm să o instalaţi sau mergeţi la prima pagină Google.com şi utilizaţi traducătorul.

Avertisment şi refuzarea responsabilităţii

Chiar dacă multe dintre produsele noastre contribuie la o stare bună de sănătate, acestea nu sunt destinate pentru înlocuirea diagnosticului şi tratamentului medical. NU ASCULTAŢI Hemi-Sync® în timp ce conduceţi automobilul, operaţi utilaje grele sau consecutiv cu alte echipamente sau dispozitive care pot influenţa activitatea undelor cerebrale. NU ASCULTAŢI Hemi-Sync® dacă sunteţi predispuşi la convulsii, tulburări ale auzului sau stări psihice negative, fără o consultare prealabilă a medicului dumneavoastră. În cazul mai puţin probabil că veţi avea o senzaţie fizică sau psihică de disconfort, întrerupeţi imediat utilizarea. NU REDAŢI produsele Hemi-Sync® cu ajutorul aparatelor care utilizează Dolby® sau alte sisteme de reducere a sunetelor parazitare. În caz contrar, se va reduce eficacitatea semnalelor Hemi-Sync®.

Vă dorim multe experienţe minunate în timp ce ascultaţi muzică pentru meditaţie şi suntem convinşi că, atât de relaxare CD, cât şi înregistrările axate tematic pe experienţa extracorporală şi starea schimbată de conştiinţă cu tehnologie HemiSync® vă ajută la îmbunătăţirea vieţii în multe domenii şi vă susţine creşterea spirituală într-o măsură considerabilă.

Muzică de meditaţie
Muzică de meditaţie - Deep Journeys
CD de meditaţie - The Journey Home
Meditaţie muzică - Chakra Journey
Meditaţie profundă - Spirit Gathering
Muzică de meditaţie