Ontspannings CD, Muziek voor meditatie met audio-technologie Hemi-Sync®

Het gaat om opnames met een positief effect op de gezondheid en spirituele groei naast het gezamenlijk gebruik als een supplement voor ontspanning en muziek voor meditatie. Voor zoekenden naar het geestelijke pad is er een mogelijkheid tot het aangaan van veranderde staten van bewustzijn en speciale opnames maken mogelijk een geestelijke oefening voor buiten-het-lichaam ervaring en belevenis met het bewust verlaten van je lichaam.

Wat is het verschil tussen OntspanningsCD met HemiSync® en standaarde ontspanning opnames? Waarom is deze meditatie muziek uniek?

Er is audio-technologie Hemi-Sync® in de opnames bijgevoegd. Het is eigenlijk een bundel van signalen die u bij normale luistering niet hoort maar uw hersenen deze signalen voelt en handelt in overeenstemming met hun. Het resultaat is afstemmen van de hersenen tot een staat bekend als de synchronisatie van beide hersenhelften. In deze staat werken de linker en rechter hersenhelft samen in een synchrone toestand en produceren een verscherpte coherente geest, wat is de optimale toestand voor het verbeteren van menselijk gedrag.

Veranderde staten van bewustzijn, Buiten-het-lichaam ervaring

De verscherpte geest kan voor positieve veranderingen in het menselijk denken en gedrag worden gebruikt. Er zijn veel manieren van gebruik, als voorbeeld kunnen we noemen - oplossing voor aandachtstekortstoornis, stressbeheer, slaap verbetering en verdieping, toegenomen focus op het leren, ondersteuning van de creativiteit, verandering van gedragspatronen, diepe ontspanning, verdieping van meditatie en bereiken van veranderde staten van bewustzijn, wanneer de perceptie komt in een andere werkelijkheid. De speciale opnames met Hemi-Sync® dan leiden tot de beoefening van staten die gunstig voor het verlaten van uw lichaam zijn. Hier verschijnt dus een mogelijkheid voor realisatie van buiten-het-lichaam ervaring. Deze toestand wordt in het Engels benoemd als OBE, soms OoBE - Out of Body Experience.

De gepatenteerde methode Hemi-Sync ® ontdekt Robert Monroe, auteur van de boeken Wegen buiten het lichaam, Lange reis en Terugkeer naar de bronnen. Deze audio technologie is internationaal erkend, wetenschappelijk bewezen en is door meer dan vijftig jaar onderzoek en ontwikkeling verfijnd.

Als u onze winkel heeft gevonden, we nemen aan dat u deze thema interessant vindt en nu kunt u deze uitzonderlijke Ontspannings CD en meditatie muziek kopen, de veranderde staat van bewustzijn of buiten-het-lichaam ervaring met behulp van technologie HemiSync® proberen.

Opnames en CD met Hemi-Sync® zijn in verschillende categorieën verdeeld:

  • Metamusic® - Ontspannings CD, muziek voor meditatie, uitgebreide staten van bewustzijn, alle CD’s bevatten muziek en zijn zonder verbale begeleiding
  • Human Plus® - alternatieve manieren van het oplossen van problemen en gezondheidsbevordering, spirituele groei, thematisch gerichte titels met de Engelse verbale begeleiding
  • Mind Food® - spirituele groei, het oplossen van problemen, gedragsverandering, thematisch gerichte titels voor persoonlijkheid ontwikkeling meestal met de Engelse verbale begeleiding, sommige CD zonder verbale begeleiding
  • Gateway Experience® - focus op methoden van training van u lichaam verlaten, veranderde staten van bewustzijn, buiten-het-lichaam ervaring, Engelse verbale begeleiding

Deze tekst is wel in uw taal maar let op - als er een verbale begeleiding op CD is, het is altijd in het Engels!

De meeste pagina´s van het winkeltje zijn in het Engels maar u kunt Google gebruiken om de teksten online naar uw eigen taal te vertalen, als u vertaaltool zou gebruiken.

Als u Google Werkbalk hebt geïnstalleerd, u kunt gewoon op „Vertaal“ klikken en Google zal de pagina naar uw eigen taal vertalen. Als u de werkbalk niet geïnstalleerd hebt, dan moet u hem installeren of naar de homepage Google.com gaan en Google Vertalen gebruiken.

Waarschuwing en afwijzing van aansprakelijkheid

Hoewel veel van onze producten dragen bij aan een goede gezondheid, zijn niet bedoeld om medische diagnose en behandeling te vervangen. LUISTER NIET NAAR Hemi-Sync® tijdens het rijden, als u bestuurt zware machines of samen met andere apparaten die de activiteit van hersengolven kunnen beïnvloeden. Als u een neiging tot epileptische aanvallen, gehoorstoornissen, of ongunstige mentale toestanden hebt, LUISTER NIET NAAR Hemi-Sync® zonder voorafgaand overleg met uw arts. In het onwaarschijnlijke geval dat u ongewone lichamelijke of geestelijke ongemak ervaren, onmiddellijk stop de utilisatie. GEBRUIK de producten Hemi-Sync® op apparaten NIET die Dolby® of andere systemen gebruiken om ruis te verminderen. Anderszins kan de effectiviteit van de Hemi-Sync® signalen vermindert worden.

Wij wensen u veel prachtige ervaringen tijdens het luisteren naar muziek voor meditatie en wij geloven dat zowel de ontspannings CD's, als thematisch gericht opnames voor buiten-het-lichaam ervaring en a veranderde staat van bewustzijn met technologie HemiSync® zullen bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven in vele gebieden helpen en uw spirituele groei ondersteunen.

Meditatie muziek
Meditatie muziek - Deep Journeys
Meditatie CD - The Journey Home
Muziek meditatie - Chakra Journey
Diepe meditatie - Spirit Gathering
Meditatie muziek