Relaxációs CD, Zene meditációhoz Hemi-Sync® audio-technológiával

A Zene meditációhoz relaxációs segédeszközként szokványosan használható, ezen kívül ezek a felvételek az egészséget és szellemi fejlődést pozitívan befolyásolják. A szellemi útkeresőknek lehetőségük nyílik átlépni módosult tudatállapotokba és a speciális felvételek lehetővé teszik a testen kívüli élmények elmeállapot gyakorlását, és a test elhagyásának élménye.

Miben különbözik a HemiSync® Relaxációs CD a szokványos relaxációs felvételektől? Mitől különleges ez a meditációs zene?

A felvételekbe bele van komponálva a Hemi-Sync® audio-technológia. Ezek olyan összetételű jelrögzítések, melyek szokásos hallgatáskor nem észlelhetők, viszont az agy ezeket a jeleket felfogja és hozzájuk idomul. Így az egész agy ráhangolódik arra az állapotra, amely agyfélteke-egyidejűség megnevezés alatt ismert. Ebben az állapotban a bal és a jobb agyfélteke párhuzamosan, összhangban működik, és összpontosított koherens elme-működést eredményez, ami optimális állapot az emberi viselkedés javulásához.

Módosult tudatállapotok, Testen kívüli élmények

Az összpontosított elmeállapot az emberi gondolkodás és viselkedés pozitív változását serkenti. Alkalmazható különböző célokra, példaként felhozható a figyelemzavar vagy a stressz-kezelés megoldása, az álmatlanság orvoslása és nyugodt alvás elérése, fokozott összpontosítás tanulásnál, alkotói képességek ösztönzése, viselkedési módok megváltoztatása, mély relaxáció, meditáció elmélyítése és módosult tudatállapotok elérése, amikor az érzékelés teljesen más realitásba kapcsol át. A Hemi-Sync® speciális felvételek jellegükkel segítik a test elhagyására irányuló állapot gyakorlását és ezzel testen kívüli élmények megvalósításának lehetőségét. Ennek az állapotnak az angol elnevezése OBE, esetenként OoBE - Out of Body Experience.

A szabadalmaztatott Hemi-Sync® eljárás Robert Monroe, a Testen kívüli élmények, a Távoli utazások és a Végső utazás című könyvek írójának találmánya. Ez az audio-technológia nemzetközi elismerésnek örvend, tudományos alapokon megerősítést nyert, és tökéletesítését több mint ötvenéves kutatás illetve fejlesztés előzte meg.

Amennyiben sikeresen rátalált üzletünkre, bizonyára közel állnak Önhöz ezek a témák; nálunk megvásárolható ez a különleges relaxációs CD és meditációs zene, lehetősége nyílik a módosult tudatállapot gyakorlására, vagy megkísérelhetők testen kívüli élmények Hemi-Sync® audio-technológiával.

A hangfelvételek és a Hemi-Sync® CD az alábbi kategóriákba vannak sorolva:

  • Metamusic® - relaxációs CD, zene meditációhoz, kibővült tudatállapotok - minden CD csak zenét tartalmaz, szóbeli kommentár nélkül
  • Human Plus® - nehézségek kezelésének alternatív módszerei és az egészség támogatása, szellemi fejlődés, tematikailag célzott mantrák - angol szóbeli kommentárral
  • Mind Food® - szellemi fejlődés, nehézségek kezelése, viselkedésváltozás, tematikailag célzott mantrák személyiség fejlesztésére - többnyire angol szóbeli kommentárral, némely CD szóbeli kommentár nélkül
  • Gateway Experience® - a test elhagyásának gyakorlati módszerei, módosult tudatállapotok, testen kívüli élmények, - angol szóbeli kommentárral

Ezt a szöveget lefordítottuk az Ön nyelvére, de hangsúlyozottan felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben szóbeli kommentár található a CD-n, az mindig csak angol nyelvű!

Az üzlet oldalainak többsége angol nyelven olvasható, de a szövegeket az Ön nyelvére online lefordíthatja a Google Fordító segítségével, a fordító alkalmazás használatával.

Amennyiben telepítve van a Google Eszköztár, a Fordító menüpontra kattintva a honlap tartalma gépi fordításra kerül az Ön nyelvére. Ha az Eszköztár nincs telepítve, kérem, telepítse, vagy látogassa meg a google.com honlapot és ott vegye igénybe a fordító szolgáltatást.

Figyelmeztetés és a felelősség elutasítása

Tény, hogy számos termékünk hozzájárul az egészségi állapot javításához, viszont rendeltetésükből kifolyólag nem az orvosi kórmeghatározás és gyógyítás helyettesítésére szolgálnak. NE HALLGASSUK a Hemi-Sync® termékeket gépkocsivezetés közben, nehézgépek kiszolgálásakor, vagy az agyhullámok működését esetleg befolyásoló egyéb berendezésekkel egyidejűleg. Amennyiben Ön rohamokra hajlamos, hallászavarai vannak, vagy kedvezőtlen pszichikai állapotokban szenved, NE HALLGASSA a Hemi-Sync® termékeket orvosával történt előzetes konzultáció nélkül. Nem valószínű, de megtörténhet, hogy szokatlan fizikai vagy szellemi rosszullétet tapasztal - ilyenkor azonnal szakítsa meg a termék használatát. NE JÁTSSZA LE a Hemi-Sync® termékeket olyan berendezésen, ami Dolby® vagy hasonló zajcsökkentő rendszert használ. Ellenkező esetben csökken a Hemi-Sync® jelek hatékonysága.

A zene meditációhoz kiválóan alkalmas, ezért sok-sok kellemes élményt kívánunk Önnek a relaxációs CD hallgatásánál, és hisszük, hogy az Ön életét sokoldalúan kellemessé teszik a tematikailag a testen kívüli élmények HemiSync® audio-technológiával és a módosult tudatállapot elérésére összeállított mantrák is, valamint hogy jelentős mértékben elősegítik szellemi fejlődését.

Meditációs zene
Meditációs zene - Deep Journeys
Meditációs CD - The Journey Home
Zene meditáció - Chakra Journey
Mély meditáció - Spirit Gathering
Meditációs zene