Rentoutus CD-levy, Meditaatiomusiikki äänitekniikan Hemi-Sync® avulla

Tavallisen käytön lisäksi rentoutumisen lisänä ja meditaatiomusiikkina ne ovat myös äänitteitä, jotka vaikuttavat myönteisesti terveyteen ja henkiseen kasvuun. Henkisellä tiellä etsivät ihmiset voivat päästä muuttuneisiin tajunnantiloihin ja erityiset äänitteet mahdollistavat ruumiin ulkopuoliseen kokemukseen ja kehostapoistumiskokemukseen sopivan mielentilan harjoittelua.

Miten Hemi-Sync® rentoutus CD-levy eroaa tavallisista rentoutusäänitteistä? Miten on tämä meditaatiomusiikki poikkeuksellista?

Äänitteet sisältävät äänitekniikkaa Hemi-Sync®. Se on signaalien yhdistelmä, jota tavallisessa kuuntelussa ei tajuta, mutta aivot kyllä huomaavat näitä signaaleja ja käyttäytyvät niiden mukaan. Tuloksena on koko aivojen virittämistä aivopuoliskojen synkronoinniksi kutsuttuun tilaan. Sellaisessa tilassa vasen ja oikea aivopuolisko toimivat yhdessä synkronisessa tilassa ja tuottavat yhdistynyttä yhtenäistä mieltä, joka on parasta ihmisen toiminnan parantamista varten.

Muuttuneet tajunnantilat, Kehostapoistumiskokemus

Yhdistinyttä mieltä voi käyttää myönteisiin muutoksiin ihmisen ajattelussa ja käyttäytymisessä. Käyttötapoja on paljon, on mahdollista mainita huomiota alijäämän häiriötä, stressin hallintaa, unen syventämistä ja sen laadun parantamista, keskittymisen lisääntymistä opiskelun aikana, luovuuden tukemista, käyttäytymismallien muutosta, syvää rentoutumista, meditaation syventämistä ja muuttuneiden tajunnantilojen saavuttamista, jolloin tajunta pääsee toiseen todellisuuteen. Erityiset Hemi Sync® äänitteet johtavat kehostapoistumiskokemukseen sopivan tilan harjoitteluun, eli mahdollisuuteen saavuttaa ruumiin ulkopuolista kokemusta. Englanniksi tätä tilaa kutsutaan „OBE“ tai „OoBE“ eli Out of Body Experience.

Patentoidun menetelmän Hemi-Sync® keksi Robert Monroe, joka kirjoitti kirjat Ruumiin ulkopuolinen matka, Pitkät matkat ja Mahtava matka. Tämä äänitekniikka on kansainvälisesti tunnustettu, tieteellisesti todistettu ja sitä on parannettu yli 50 vuotta kestäneen kehityksen ja tutkimuksen avulla.

Jos olet löytänyt meidän kaupamme, olet todennäköisesti kiinnostunut näistä aiheista, ja nyt voit ostaa nämä erikoiset rentoutus CD-levyt ja meditaatiomusiikkia, kokea muuttunutta tajunnantilaa tai yrittää saavuttaa kehostapoistumiskokemusta Hemi-Sync® teknologian avulla.

Hemi-Sync® äänitteet ja CD-levyt jaetaan eri kategorioihin:

  • Metamusic® - Rentoutus CD-levy, meditaatiomusiikki, laajentuneet tajunnantilat, kaikki CD-levyt sisältävät musiikkia ja eivät sisällä sanallista ohjausta.
  • Human Plus® - vaihtoehtoisia tapoja ongelmien ratkaisuun ja terveyden edistämiseen, henkinen kasvu, temaattisesti kohdistetut kappaleet englanninkielisellä sanallisella ohjauksella.
  • Mind Food® - henkinen kasvu, ongelmien ratkaisu, käyttäytymisen muutos, temaattisesti kohdistetut kappaleet henkilökohtaista kehittymistä varten useimmiten englanninkielisellä sanallisella ohjauksella, jotkut CD-levyt ilman sanallista ohjausta.
  • Gateway Experience® - kohdistettu ruumiin irtautumisen harjoittelun menetelmiin, muuttuneet tajunnantilat, kehostapoistumiskokemus, englanninkielinen sanallinen ohjaus

Tämä teksti on käännetty kielellesi, mutta huomautamme painokkasti, että jos CD-levyllä on sanallista ohjausta, niin se on aina vain englanniksi!

Kaupan sivuston suurin osa on englanniksi, mutta voit käyttää Google-kääntäjää tekstien kääntämiseen kielellesi.

Jos tietokoneeseesi on asennettu Google toolbar, klikkaa vain painiketta „Käännä“ ja Google kääntää sivun kielellesi. Jos Google toolbar ei ole asennettu tietokoneeseesi, asenna se, tai siirry Google.com kotisivulle ja käytä kääntäjää.

Huomautus ja vastuuvapauslauseke

Vaikka monet tuotteemme edistävät hyvää terveyttä, ne eivät korvaa lääketieteellistä diagnoosia ja hoitoa. ÄLÄ KUUNTELE Hemi-Sync® autoa ajaessa, raskaskoneiden käyttäessä tai muiden aivojen aaltoja vaikuttavien laitteiden mukaan.Jos olet taipuvainen kohtauksiiin, kuulohäiriöihin tai huonoon mielentilaan, ÄLÄ KUUNTELE Hemi-Sync® keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että koet fyysistä tai psyykkistä pahoinvointia, lopeta heti käyttö. ÄLÄ TOISTA Hemi-Sync® tuotteita laitteilla, jotka käyttävät Dolby® tai muita kohinanvaimennusjärjestelmiä. Muuten Hemi-Sync® signaalien tehokkuus vähenee.

Toivotamme sinulle paljon kauniita kokemuksia meditaatatiomusiikkia kuunnellessa ja uskomme, että sekä rentoutus CD-levy, että Hemi-Sync® äänitteet, jotka kohdistuvat temaattisesti kehostapoistumiskokemukseen ja muuttuneeseen tajunnantilaan, auttavat sinua parantamaan elämänlaatua monin tavoin ja tukevat merkittävästi sinun henkistä kasvuasi.

Meditaatiomusiikki
Meditaatiomusiikki - Deep Journeys
Meditaatio CD-levy - The Journey Home
Musiikki meditaatio - Chakra Journey
Syvää meditaation - Spirit Gathering
Meditaatiomusiikki