Afslapnings-CD’er, Musik til meditation med Hemi-Sync® audioteknologi

Ud over almindelig anvendelse af CD’erne som hjælpemiddel til afslapning og musik til meditation er der tale om optagelser med positiv indflydelse på sundhed og spirituel udvikling. For de søgende på den spirituelle vej forestiller de en mulighed for at træde ind i ændrede bevidsthedstilstande og specifikke optagelser muliggør træning af sindet til at forlade kroppen og få en ud-af-kroppen oplevelse.

Hvad skelner Hemi-Sync® afslapnings-CD’er fra almindelig afslapningsmusik? Hvad gør denne meditationsmusik så unik?

Hemi-Sync® audioteknologi er bygget ind i optagelserne. Det er en del af lydsignalen, som man normalt ikke er bevidst om, men ens hjerne kan optage den og reagere til den. Det resulterer i harmonisering af hjernen i en tilstand kendt som synkronisering af hjernehalvdelene. I denne tilstand arbejder den venstre og højre hjernehalvdel synkroniseret sammen og danner et kohærent fokuseret sind, hvilket er den optimale tilstand for at forbedre ens handling.

Ændrede bevidsthedstilstande, Ud-af-kroppen oplevelse

Det fokuserede sind kan bruges til positive ændringer i menneskelig tænkning og adfærd. Der findes mange måder at udnytte det fokuserede sind på. Blandt andet kan du finde en løsning på opmærksomhedsforstyrrelser eller stressbehandling, du kan få bedre og dybere søvn, opleve stigning i koncentration under læring, forstærke dine kreative evner, opnå en ændring i dine handlingsmønstre, opleve en dybdeafspænding og dyb meditation og opnå ændrede bevidsthedstilstande, hvor opfattelsesevnen kommer op på et andet virkelighedsplan. Specielle Hemi-Sync® optagelser leder frem til træning af bevidsthedstilstande hvor det bliver lettere at forlade kroppen, og betyder dermed en mulighed for at virkeliggøre ud-af-kroppen oplevelser. På engelsk hedder tilstanden OBE eller OoBE - Out of Body Experience.

Den patenterede Hemi-Sync® metode er blevet opdaget af Robert Monroe, forfatteren til Journeys Out of the Body (Rejser ud af kroppen), Far Journeys (Fjerne mål) og Ultimate Journey (Den sidste rejse). Denne audioteknologi er internationalt anerkendt og og den er blevet videnskabelig afprøvet og udviklet til fuldkommenhed under 50 års forskning.

Når du har opdaget vores butik, er du sandsynligvis interesseret i de ovennævnte emner. Nu har du muligheden for at købe disse enestående afslapnings-CD’er og meditationsmusik, opleve ændret bevidsthedstilstand eller forsøge at få en ud-af-kroppen oplevelse med hjælp af Hemi-Sync® teknologi.

Hemi-Sync® optagelser og cd’er deles ind i følgende kategorier:

  • Metamusic® - afslapnings-CD’er, musik til meditation, avancerede bevidsthedstilstande, alle cd’er indeholder kun musik og ingen verbal vejledning
  • Human Plus® - alternative metoder til problemløsning, sundhedsstøtte, spirituel udvikling, emneorienterede CD’er med engelsk verbal vejledning
  • Mind Food® - spirituel udvikling, problemløsning, ændring i handlingsmønstre, emneorienterede CD’er for personlig udvikling, de fleste med engelsk verbal vejledning, nogle CD’er har ingen verbal vejledning
  • Gateway Experience® - træningsmetoder til at forlade kroppen, ændrede bevidsthedstilstande, ud-af-kroppen oplevelse, engelsk verbal vejledning

Vi har oversat ovenstående tekst til dansk, men vær venligst opmærksom på, at verbal vejledning på CD’erne findes kun på engelsk.

De fleste sider i butikken er på engelsk, men du kan oversætte dem til dansk online med hjælp af Google Translator.

Hvis du har Google Toolbar instaleret i din browser, så trykker du bare ”Oversæt”-knappen og internetsiden oversættes af Google. Hvis du ikke har Google Toolbar, så kan du instalere den nu eller gå til Googles hjemmeside og bruge deres oversætter.

Advarsel og forbehold for ansvar

Selvom vores produkter styrker din sundhed, skal de ikke erstatte en medicinsk diagnose og behandling. Du skal IKKE lytte til Hemi-Sync® mens du kører bil, behandler store maskiner eller mens du bruger andre anlæg som kan påvirke hjernebølgernes aktivitet. Hvis du har en tendens til anfald, høreforstyrrelser eller psykiske lidelser, skal du IKKE lytte til Hemi-Sync® uden at først konsultere det med din læge. I det mindst sandsynlige tilfalde af at du oplever en usædvanlig kvalme eller en underlig psykisk tilstand, skal du umiddelbart holde op med at bruge Hemi-Sync®. Du skal IKKE afspille Hemi-Sync® produkter på anlæg som er udstyret med Dolby® eller andre støjreducerende systemer, ellers begrænser du effektivitet af Hemi-Sync® signalen.

Vi ønsker dig mange dejlige oplevelser, når du lytter musik til meditation, og vi tror på, at både Hemi-Sync® afslapnings-CD’er og emneorienterede optagelser for træning af ud-af-kroppen oplevelser og ændrede bevidsthedstilstande kan hjælpe dig til at forbedre dit liv på mange områder og at de kan bidrage i stor grad til din spirituel udvikling.

Meditationsmusik
Meditationsmusik - Deep Journeys
Meditations-CD’er - The Journey Home
Meditation musik - Chakra Journey
Dyb meditation - Spirit Gathering
Meditationsmusik