Музика за медитация, Релаксираща музика с аудио технология Hemi-Sync®

Освен обичайното използване като допълнение за релаксация и музика за медитация, става въпрос за записи с позитивно влияние върху здравето и духовното израстване. За търсещите духовен път тук има възможност за навлизане в променени състояния на съзнанието и специални записи, позволяващи трениране на състоянието на мисълта за извънтелесно преживяване и опит за напускане на тялото.

С какво релаксираща музика на CD с HemiSync® се отличава от стандартните записи за релаксация? С какво тази музика за медитация е изключителна?

В записите е включена аудио технологията Hemi-Sync®. Става въпрос за съставка от сигнали, които не регистрираме при нормално прослушване, но мозъкът улавя тези сигнали и действа според тях. Резултатът е настройка на целия мозък до състояние известно като синхронизиране на мозъчните полукълба. В това състояние лявото и дясното мозъчно полукълбо работят заедно в синхронизирано състояние и предизвикват изострена кохерентна мисъл, което е оптимално състояние за подобряване на човешките действия.

Променени състояния на съзнанието, Извънтелесно преживяване

Изострените мисли може да се използват за позитивни промени в човешкото мислене и държание. Съществуват редица начини на използване, като пример ще споменем решенията при нарушение на вниманието, овладяване на стреса, подобряване и задълбочаване на съня, повишаване съсредоточаването при учене, подпомагане на творческите способности, промяна на начина на държание, дълбока релаксация, задълбочаване на медитацията и към достигане на променени състояния на съзнанието, когато възприятието достига друга реалност. Специалните записи с Hemi-Sync® след това водят до упражняването на състояния благоприятни за напускане на тялото, а оттук до възможност за осъществяване на извънтелесните преживявания. На английски език това състояние е наречено като OBE, понякога OoBE - Out of Body Experience.

Патентования метод Hemi-Sync® е открит от Робърт Монро, автор на книгите Пътища извън тялото, Далечни пътища и Връщане към изворите. Тази аудио технология е международно призната, научно проверена и е усъвършенствана с повече от петдесетгодишни изследвания и развой.

След като Вие сте успели да откриете нашия магазин, най-вероятно тази тема Ви е близка и сега имате възможност да си купите тези изключителни музика за медитация и релаксираща музика, да изпробвате промененото състояние на съзнанието или да се опитате постигане на извънтелесно преживяване с помощта на технологията HemiSync®.

Записите и CD с Hemi-Sync® се разделят на няколко категории:

  • Metamusic® - CD релаксация, музика за медитация, разширени състояния на съзнанието, всички CD съдържат музика и са без вербални инструкции
  • Human Plus® - алтернативни начини за решаване на проблемите и подпомагане на здравето, духовното израстване, тематично насочени заглавия с вербални инструкции на английски език
  • Mind Food® - духовно израстване, решаване на проблемите, промяна в държанието, тематично насочени заглавия за развитие на личността болшинството с вербални инструкции на английски език, някои CD без словесни инструкции
  • Gateway Experience® - насочено към методите за трениране на напускане на тялото, променени състояния на съзнанието, извънтелесен опит, вербални инструкции на английски език

Преведохме този текст на Вашия език, но изрично предупреждаваме, че ако на CD съществува вербална инструкция, то винаги е само на английски език!

Болшинството страници на магазина са на английски език, но можете да преведете текстовете он-лайн на Вашия роден език с помощта на Googlе, като използвате инструмента за превод.

Ако имате инсталирана лентата Google toolbar, то е достатъчно да кликнете на бутона „Преведи“ и Google ще Ви преведе страницата на Вашия език. Ако нямате инсталирана лентата, то моля да си я инсталирате или отидете на началната страница на Google.com и използвайте преводач.

Предупреждение и отказ от отговорност

Въпреки че много от нашите изделия допринасят за доброто здравно състояние, те не са предназначени за това да заместят лекарската диагноза и лечение. НЕ СЛУШАЙТЕ Hemi-Sync®, ако управлявате автомобил, управлявате тежки машини или едновременно с други съоръжения, които могат да повлияят на дейността на мозъчните вълни. Ако имате склонност към пристъпи, увреждания на слуха или неблагоприятни психични състояния НЕ СЛУШАЙТЕ Hemi-Sync® без предварителна консултация с Вашия лекар. В неправдоподобния случай, че преживеете необичайно физическо или психическо неразположение незабавно прекратете използването. НЕ ПРЕЗАПИСВАЙТЕ продуктите Hemi-Sync® на уредби, които използват Dolby® или други системи за редукция на шума. В противен случай ще се понижи ефективността на сигналите Hemi-Sync®.

Пожелаваме Ви много хубави преживявания при прослушването на музика за медитация и вярваме, че както релаксираща музика, така и тематично насочените записи за извънтелесно преживяване и променено състояние на съзнанието с технология HemiSync® ще Ви помогнат да подобрите живота в много области и в значителна степен ще подпомогнат духовното Ви израстване.

Музика за медитация
Музика за медитация - Deep Journeys
CD за медитация - The Journey Home
Музика за медитацията - Chakra Journey
дълбока медитацията - Spirit Gathering
Музика за медитация